Dubbel Glas Op Maat Bestellen? - Contacteer Ib Glaswerken

Published Nov 24, 21
6 min read

Wilt U Dubbelglas Of Isolatieglas? - Contacteer Ib Glaswerken In Meerhout (Antwerpen)

IB Glaswerken

Kiezel 186 A, 2450 Meerhout
0496 18 52 95
glaswerken herentals

En of het dubbel glas misschien extra eigenschappen nodig heeft... Dubbel glas op maat regelen en laten plaatsen is een luxe. Extra prettig is misschien als je kiest voor een speciale variant in dubbel glas. Je mag hierbij denken aan de volgende mogelijkheden: Zonwerend glas Vacuümglas Inbraakwerend glas Brandwerend glas Kies je het liefst voor HR-glas, ofwel ‘Hoog Rendementsbeglazing’? Het gaat hier om een speciale variant op dubbel glas.

Dit maakt dat een HR-ruit betere isolatiewaardes krijgt dan gewoon dubbel glas. Het overwegen waard? Jouw lokale glaszetter vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Dubbel glas bestellen is zo gebeurd. De glaszetter meet eerst de ruit in en je bespreekt je wensen met hem. Eenmaal terug op kantoor bestelt de glaszetter de ruit bij zijn leverancier, ofwel een glashandel.

De glaszetter controleert de ruit op eventuele gebreken. Is de ruit puntgaaf, dus zonder productiefouten of beschadigde hoeken? Dan belt hij je voor een nieuwe afspraak. spiegelglas ramen. Hij komt dubbel glas plaatsen! Dubbel glas is soms erg zwaar. Een ruit van 2 bij 3 meter kan snel 90 kilo wegen! De expert bestelt dan een kraan of hij huurt een tweede man in.

Dubbel Glas Bestellen Via Ib Glaswerken - Scherspte Prijs In Antwerpen

De glaszetter plaatst de ruit binnen een dag. Is het klaar? Je mag de nieuwe ruit pas na twee dagen reinigen: een extra advies van je expert! De kosten voor gewoon dubbel glas liggen wat lager dan voor duurzamer dubbel glas, zoals HR-glas. Kies je voor dit laatste - de iets duurdere optie - dan betaalt zich dat uiteindelijk wel terug in energiebesparing.

Badkamer Laten Plaatsen? Vergelijk Goedkoopste - Gr RenovatieprojectenBadkamer Renoveren Kosten - Gr Renovatieprojecten


Onderstaande vragen bepalen dan vooral de hoogte van de kosten: Betreft het een spoedgeval? (in de avonduren en in het weekend geldt een toeslag) Heb je een noodvoorziening nodig? Welk type glas wil je hebben? Wordt het HR+ glas of zelfs HR++? Wat zijn de afmetingen van de gewenste ruit of ruiten? Is een kraan of extra mankracht nodig om dubbel glas te plaatsen? Hoeveel arbeidsuren moet de glaszetter tellen? Je hebt alle mogelijkheden met de glaszetter besproken en een keuze gemaakt (ruit vervangen).

Voor je het weet, zit er een mooie nieuwe ruit in je raam of deur! Wil je alvast een prijsopgave ontvangen of meteen een afspraak maken? Via Glasprobleem Kwijt kom je rechtstreeks in contact met een lokale specialist. Bel of mail ons! Als je dubbel glas plaatst, kom je mogelijk in aanmerking voor een subsidie.

Veiligheidsglas En Dubbel Glas - Alles Over Bouw - Ib Glaswerken

Hoeveel Kost Een Nieuwe Badkamer? Lees Hier Meer! - Gr RenovatieprojectenBadkamer Verbouwen In Zwanenburg - Gr Renovatieprojecten


Deze subsidie voor glas en andere energiebesparende maatregelen geldt nog tot 31 december 2020 en er verschillende voorwaarden aan verbonden, waaronder de volgende twee: Je hebt na 15 augustus 2019 minstens twee energiebesparende veranderingen aangebracht in isolatie. Je wilt een bestaand huis verbeteren. De regeling geldt niet voor aanbouw, nieuwbouw of voor het verbouwen van een bedrijfspand voor woondoeleinden.

Wat Kost Een Nieuwe Badkamer? - Gr RenovatieprojectenWat Kost Een Nieuwe Badkamer? - Gr Renovatieprojecten


Jouw lokale glaszetter helpt je dan graag met het bestellen en plaatsen van de gewenste ruiten. Want een andere eis van de overheid is dat alle isolerende werkzaamheden uitgevoerd worden door een professioneel bedrijf. Dubbel glas kopen, waaronder het bestellen en plaatsen: niet veel doe-het-zelvers wagen zich hieraan. Beter is dan ook om te vertrouwen op de expertise van een doorgewinterde glaszetter.

Nu een afspraak maken met een glaszetter uit je eigen regio? Bel of mail ons en je regelt het snel. Binnenkort zitten er één of meer perfect gemonteerde energiebesparende ruiten in je woning of bedrijf!.

Glasplaat Op Maat - Uit Voorraad Leverbaar - Ib Glaswerken

Renovatie Badkamer: Hoe Maak Je Een Raming Van Je Kosten?ᐅ Badkamer Renoveren Prijs - Overzicht Kosten In [2021 ] - Gr Renovatieprojecten


Een veelvoorkomende vraag is of het mogelijk is zelf glas of dubbelglas te plaatsen. Natuurlijk kan dat, als je maar weet wat je moet doen. Plaatsen van glas is helemaal niet zo spannend, als je eenmaal een aantal basisprincipes in de gaten houdt. Natuurlijk is het allerbelangrijkste principe dat als u het niet vertrouwd het glas zelf te zetten, u altijd de vakman in moet huren! Beter wat meer betaald, dan een flinke bloeding.

Dat klinkt logisch, maar vaak houden mensen daar op een verkeerde manier rekening mee. Een glasplaat moet je aan de randen stevig vasthouden, zodat hij bij het plaatsen niet kan schuiven in je handen, want dan kan hij snijden. Dus niet losjes vasthouden! Neem contact op, Bel of mail ons voor advies.

Bij het zetten van glas komen een aantal dingen kijken. Allereerst moet je een kapotte glasplaat verwijderen en de nieuwe goed meten. Zorg dat je bij het verwijderen van kapot glas bijvoorbeeld goede handschoenen draagt, bij voorkeur van dik leer, zodat het glas niet kan snijden (ruit vervangen). Haal eerst de grootste stukken weg en alles wat nog echt vast zit, komt later.

Dubbel Glas Bestellen? - Hr++ Isolatieglas Op Maat! - Prijzen Ib Glaswerken

Daarna moet u de kapotte ruit verwijderen door de latjes, waarmee het glas in de sponning wordt vastgehouden verwijderen. Meestal zit aan de buiten- en binnenzijde van de sponning een kitrand. Die moet u als eerste lossnijden. Doe dit met een scherp stanleymes. Als de kit los is, kunt u met een scherp plamuurmes onder het latje gaan (latjes zijn meestal gespijkerd), en 1 van de 4 latjes voorzichtig loswrikken.

Als de latjes uit de sponning zijn, kunt u de restanten van het glas verwijderen. Let op: zoals eerder gezegd, glas stevig vasthouden en niet laten schuiven. Als al het glas eruit is moet u de sponning schoon maken. Dus alle kit en eventuele schuimbandjes eruit halen en met het plamuurmes schoonmaken.

Bij het meten van glas is de belangrijkste regel: meet aan de binnenzijde van de sponning waar het glas in moet komen, en neem om de maat de maken dan zogenaamde glasaftrek. D.w. z. dat, omdat een sponning soms niet helemaal rechthoekig is, u het glas iets kleiner moet houden om dit probleem op te vangen.

Dubbelglas En Hr++ Bestellen - Ib Glaswerken In Meerhout (Antwerpen)

Natuurlijk kunt u voordat u aan het zelf zetten van glas begint, eerst meten, omdat er misschien een levertijd van het glas dat u wil gaan plaatsen is. Houdt dan de stelregel aan dat u meet aan de binnenkant van de sponning. Bij het plaatsen van glas is een verschil tussen enkel en dubbel glas.

Gaat u dubbelglas zetten, dan komen er nog schuimbandjes en blokjes om het glas op te zetten bij kijken. Okay, de sponning is schoon en het glas is op maat. We gaan nu zelf dubbelglas zetten. Plak eerst schuimbandjes (deze zijn bij een glashandel te krijgen en zijn over het algemeen 3 mm dik en aan 1 zijde kleefbaar) aan de binnenkant van de sponning en aan de binnenkant van de latjes.De blokjes mogen niet breder zijn dan de dikte van het glas. Anders past straks het glaslatje niet meer. Zet de glaslatjes met de kant van de schuimbandjes tegen het glas en spijker het glaslatjes vast met een roestvast spijkertje. Als de latjes vast zitten, heeft u aan de binnen- en buitenkant van de sponning een ruimte van ongeveer 2 mm, waar het schuimbandje zit, waar u kit in kunt aanbrengen.

Dubbelglas Antwerpen - Scherpste Qua Prijs En Plaatsing …

Breng de kit aan met een kitspuit. De kit mag best een beetje buiten de sponning komen. Spuit daarna met een plantenspuitje en mix van water en afwasmiddel op de kit, en verwijder deze met een electropijpje met een schuin afgesneden punt of met een plamuurmes met een licht afgeronde hoek.

Navigation

Home