Dubbel Glas Bestellen - Bestel Direct! - Ib Glaswerken

Published Nov 25, 21
6 min read

Dubbel Glas Bestellen In Meerhout ? Bel Nu Ib Glaswerken

IB Glaswerken

Kiezel 186 A, 2450 Meerhout
0496 18 52 95
dubbel glas op maat

Er zijn veel bedrijven in Nederland die hun geld verdien met het plaatsen van glas. Het is een vak, en als u het niet vertrouwd, of de ruiten zijn te groot of moeilijk bereikbaar, laat het door de experts doen. Want het blijft vakmanschap. Dit wil niet zeggen dat u niet mag proberen.

Dubbel glas op maat bestellen Uw huis beter isoleren met dubbel glas (ook wel isolatieglas of HR glas genoemd) in de door u gewenste maat en vorm? Dubbelglas heeft een grotere isolatie waarde dan bijvoorbeeld enkel glas, met als gevolg dat uw stookkosten dalen. U bespaart al snel enkele honderden euro’s door uw enkele glas te vervangen door dubbel glas.

Badkamer Kosten Berekenen - Gr Renovatieprojectenᐅ Badkamerrenovatie ⇒ Kosten 2021 & Mogelijkheden!


Kies allereerst de vorm van het door jouw gewenste isolatieglas. Dubbel glas bestellen met onze glasconfigurator: Isolatieglas bestellen Uw huis beter isoleren met dubbelglas (ook wel isolatieglas) kan heel eenvoudig en levert u bovendien een enorme kostenbesparing op. Gebruik onze glasconfigurator om uw enkelgas te vervangen met dubbelglas op maat.

Dubbel Glas Bestellen? - Hr++ Isolatieglas Op Maat! - Prijzen Ib Glaswerken

Door dubbelglas te plaatsen houdt u de warmte in je huis en de kou buiten, hierdoor voorkom je dat je onnodig moet stoken. Hierdoor bespaart u dus aanzienlijk op uw stookkosten en verlaagt u bovendien de uitstoot van co2. Kortom, er zijn veel redenen om te kiezen voor isolatie middels dubbel glas, hr++ isolatieglas.

Heeft u advies nodig, bel ons dan: 033 – 456 23 02 of kom langs in onze showroom. Onze glas experts helpen u graag verder. Wij leveren onder andere climalit en climaplus voor nog betere prestaties en lichtinval. Voordelen glas vervangen Door enkel glas te vervangen door dubbele beglazing houdt u warmte binnen en kou buiten Dubbele beglazing zorgt voor lagere stookkosten Dubbel glas zorgt daardoor door minder co2 uitstoot Geen tocht of condens zoals bij enkel glas kan ontstaan Bespaar honderden euro’s door betere isolatie .

Is uw woning of bedrijfspand voorzien van enkel glas? Dan ervaart u waarschijnlijk ook een zogenaamde koudestraling. Het raam isoleert namelijk niet voldoende, waardoor het raam de kou niet buiten kan houden. Hierdoor voelt het in huis vaak koud aan. Hier kunt u wat aan doen! Vervang uw huidige glas door isolerend glas.

Dubbel Glas Bestellen - Bestel Direct! - Ib Glaswerken

Dubbel glas zorgt dat de koudestraling afneemt en u profiteert van stukken meer comfort. Naast een betere isolatie zorgt dubbel glas ook voor een betere geluidsdemping ten opzichte van enkelglas. Woont u in de buurt van een drukke weg? Dan adviseren wij u om voor dubbel glas te gaan met een geluidsdempende folie.

Bestel eenvoudig dubbel glas online of kom langs in de winkel! .

De Kosten Van Een Badkamer Renoveren Op Een Rijtje - Gr RenovatieprojectenBadkamer Laten Renoveren Prijzen - Gr Renovatieprojecten


Het isoleert dus extra. De U-waarde van HR-glas ligt tussen 2,0 tot 1,7. Wilt nog meer profiteren van rendement, dan isoleert HR+ glas van Dubbelglas Amsterdam nog beter met een U-waarde tussen 1,3 tot 1,6. De droge lucht in dit soort beglazing is vervangen door een inert gas, in de regel argon of krypton, dat nog beter isoleert en een behaaglijker binnenklimaat geeft.

ᐅ Dubbel Glas Bestellen? Bel 0496 18 52 95 - Ib Glaswerken

De U-waarde ligt tussen 1 – 1,2 en levert dus dubbel zo veel isolatievoordeel op als gewone HR ruiten. Het voorzien van een gemiddelde bestaande woning van HR++ glas (in bestaande kozijnen) kost gemiddeld ca. 3500 euro levert elk jaar ongeveer 200-280 euro op aan besparing in de energiekosten (uitgaande van een woning met een HR-combiketel, een binnentemperatuur van gemiddeld18 graden, en een gemiddelde gasprijs van 66 eurocent per m3).Dit zogenaamde Triple glas is op dit moment het best isolerende type vensterglas dat u kunt aanschaffen en heeft dan ook een isolatiewaarde tussen 0,5 en 0,9. Streeft u ernaar om energieneutraal te wonen, dan is dit de beste keuze. Doordat dit glas bestaat uit drie glasplaten met twee tussenruimtes is het ook het duurste, dikste en zwaarste glas dat u kunt bestellen, en de kozijnen van uw woning moeten er wel geschikt voor zijn of geschikt voor gemaakt worden.

Bijkomend voordeel is de sterke geluidsdichte werking van deze ruiten, en dat biedt zeker voordelen als u er ook naar streeft om omgevingsgeluiden, zoals die van een snelweg, buiten te houden. Welk type dubbelglas of HR glas u moet kiezen hangt af van uw woning, de bestaande kozijnen, uw wensen voor het te behalen comfort en rendement, en uw budget.

Dubbel Glas Vervangen - [Bekijk Prijzen + Handige Tips]

Badkamer Laten Plaatsen? Vergelijk Goedkoopste - Gr RenovatieprojectenKosten Verbouwen Badkamer - Gr Renovatieprojecten


U kunt in iedere geval voordeel behalen door te kiezen voor de uitstekende service en scherpe tarieven op alle glassoorten via Dubbelglas Amsterdam. Weetje: niet alleen de ruiten zijn bepalend voor de totale isolatiewaarde van een venster. Ook de kozijnen tellen mee; of ze nu gemaakt zijn van hout, kunststof of aluminium, de kwaliteit en de levensduur bepaalt mede het rendement dat u met uw dubbelglas kunt behalen.

Online goedkoop glas bestellen DE site voor online glas bestellen. Dubbelglas, vlakglas, gehard- en gelaagd glas Goedkoopste van Nederland en België. De laagste prijs omdat wij rechtstreeks leveren, zonder montage en plaatsing. Met enkele klikken kan je de prijs opzoeken van het door jou gewenste vlak- of dubbelglas. Je hebt keuze uit: Isolatieglas - HR++ glas - Enkelglas(vlakglas) - Spiegelglas - Gehard glas - Gelaagd glas.

Bij dubbelglas; isolatie en HR++ glas, dien je ook de spouw aan te geven. ( Kijk bij 'informatie' voor verder uitleg ) Ga naar het glas van keuze Vul de maten in (indien gevraagd de spouw) Klik op de dikte van het glas, de prijs verschijnt direct! Vul het formulier in, binnen 24 uur nemen wij contact op Je kan ook meerdere maten en glassoorten in het glaskarretje bewaren.

Online Glas Bestellen - Ib Glaswerken

neemt dan binnen 24 uur contact met je op.

Bespaar Nu Met De Beste Gratis Dubbel Glas Offertes en Vergelijk!

Badkamer Renoveren? - Van Ontwerp Tot Realisatie! - Gr RenovatieprojectenBadkamerrenovatie Duur? - Bouwen En Klussen - Gr Renovatieprojecten


Wat is dubbelglas? Dubbelglas bestaat uit twee of drie glasplaten met daartussenin een spouw. Deze is opgevuld met lucht of gas. De breedte van de spouw en het aantal lagen glas bepaalt hoe goed de ruit de warmte tegenhoudt. De verschillen in dubbelglas, HR, HR+, HR++ en HR+++ glas zitten dus vooral in de dikte en constructie vande ruiten.

Glaszetter Of Glashandel In Antwerpen - Ib Glaswerken

De mate van isolatie wordt uitgedrukt in een U-waarde. Hoe lager dit getal, hoe beter het glas isoleert. Gewoon vensterglas heeft een U-waarde van 5,7. Dubbelglas komt al uit op 2,9. HR++ op 1,2. Een groot verschil. Enkelglas en dubbelglas vervangen door HR++glas Tegenwoordig is HR++ glas de norm bij nieuwbouw en renovatie.

U kunt de kosten vaak binnen een paar jaar terugverdienen door het voordeel op de energiekosten. Veel mensen kiezen voor HR++ glas; het biedt een optimale verhouding tussen investering, warmtecomfort en rendement. De terugverdientijd ligt dan tussen de 5 tot 7 jaar. U kunt ook dubbelglas bestellen met gelaagd, gehard of brandwerend glas.

Navigation

Home